service

Som sertifisert spesialist innen håndtering og service av kjøleanlegg, vet vi at nedetid kan by på store problemer, som stopp i produksjon, tap av varer og potensielt tap av kunder.


Når du samarbeider med Nilsen Kulde AS kan du være sikker på at du får den beste service løsningen, laget for å dekke dine behov. Våre serviceavtaler lar deg senke skuldrene og sikrer at systemet ditt opererer optimalt i samsvar med de nyeste lovreguleringer, uten unødvendig nedetid og reparasjoner.


Avhengig av din bedrifts behov kan vi tilby deg et utvalg av fastpris løsninger, som innholder alt fra en enkel årlige lekkasje inspeksjon for å tilfredstille EU F-Gass regulativ, til full dekning av uforventet nedetid døgnet rundt.


Vi benytter fjernstyrte overvåkningssystemer med live rapportering, og med vår utvidede service avtale vil du motta vår 24/7 dekning. Hvis du opplever nedetid, hvilken som helst tid på døgnet, vil vi bli informert umiddelbart når feilen oppstår og sørge for å ha en servicemann på plass innen 4 timer for å reparere ditt utstyr, for å sikre minimalt tap av varer og service til dine kunder.

Kontakt oss

Alle kuldetekniske anlegg trenger jevnlig vedlikehold og service for å fungere optimalt. Nilsen Kulde AS utfører service på alle typer anlegg. 

Vi tilbyr:

  • Service avtaler med 24/7 dekning
  • Overvåkningssystemer
  • Fjernstyring
  • Service innen 4 timer

Vi slår gjerne av en prat for å snakke om dine behov.

Ikon - telefonservice 24/7

Kontakt oss på:
 firmapost@nilsenkulde.no
 975 97 953