Fiskeri

Våre teknikere har god erfaring innenfor fiskerinæringen. Med servicer og produksjon av nye installasjoner ombord på fiskebåter, produksjonsanlegg og klekkerier.


Fiskebåter

Vi vet at å drifte en fiskebåt ikke er billig. Hver time på havet er viktig, og man er avhengig av at mange ting skal klaffe for at men skal få den beste kvaliteten på fangsten, samt møte kvoten sin. Men med Nilsen Kulde AS som din samarbeidspartner trenger du ikke bekymre deg for kvaliteten på kjølesystemet ditt. Vi har jobbet med fiskere opp og ned langs hele kysten, og de er alle enige i en ting.


Man trenger et pålitelig kjølesystem med høy ytelse slik at man kan være så lenge så mulig på havet, vel vitende om at fangsten fremdelses er fersk når du legger til kai.


Fiskemottak
Når fangsten kommer i land er det fremdeles mye arbeid som gjenstår. Selv om fisken er fersk ved ankomst, kan kvaliteten fort forringes uten riktig utstyr på fiskemottaket. Dette kan resultere i at kvaliteten og prisen på produktet ditt har sunket før det når sitt marked.


Klekkeri og aquakultur

I samarbeid med klekkerier langs norskekysten har Nilsen Kulde AS utviklet kuldeanlegg for temperaturregulering av vanntanker. Presis kontroll av temperatur er veldig viktig for å sikre kvalitetet på produktet.

Kontakt oss

Nilsen Kulde AS har erfarne designere og teknikere som kan levere ett stort utvalg av kjølesesystemer tilpasset til å dekke akkurat din bedrifts behov.

Vi ser frem til å motta din henvendelse, og å finne den beste løsningen for ditt prosjekt.

Vi tilbyr:

  • RSW anlegg
  • Ismaskiner
  • Isvannsanlegg
  • Kjøle og fryseanlegg
  • Komplette anlegg for kjøl og fryserom 
  • Anlegg for innfrysning og hurtignedkjøling
  • Ismaskiner

Vi ser frem til å motta din henvendelse.

Ikon - telefonservice 24/7

Kontakt oss på:
 firmapost@nilsenkulde.no
 975 97 953